dimecres, 3 de juliol del 2013

Hotels a Lisboa (3): Alberg "Passport Lisbon Hostel"

Continuo amb les recomanacions d'allotjament per passar uns dies a Lisboa... Avui us volia presentar un lloc amb encant, l'alberg Passport Lisbon Hostel, que està situat a la Praça Luís de Camões, 36-2D, una de les places més emblemàtiques entre el Bairro Alto i el Chiado.
 

Aquest alberg disposa de 15 habitacions de diferents modalitats i preus (potser una mica cars en la seva relació qualitat-preu). Així, hi ha les "suites" amb bany privat i equipades amb aire condicionat, tv, wi-fi i amb un balcó amb vista a la Praça Luís de Camões i amb el Tajo com a teló de fons. També hi ha els "quartos", habitacions amb bany compartit amb una habitació més i equipades amb aire condicionat, tv, wi-fi i amb balcó amb vistes a la ciutat; les "camaratas",  dormitoris amb 4, 6 i 8 llits / lliteres (mixtes i/o femenines) amb bany compartit que disposa d'una cuina, completament equipada per preparar els àpats i estan equipades amb aire condicionat. I per últim, hi ha els "estúdios" per a 2 persones amb bany privat i cuina americana que estan equipades amb aire condicionat, tv i wi-fi.



La seva decoració moderna amb tonalitats blanques, vigues de fusta i mobles de fusta reciclada crea un ambient molt agradable que facilita sentir-se com a casa. Disposa també d'algun petit racó de descans i on poder compartir amb altres viatgers els descobriments de la ciutat blanca. I l'atenció del seu personal és agradable i atenta...



Tanmateix, cal recordar que és un alberg i això fa que en ocasions hi hagi algun soroll molest i segons on es trobi l'habitació es sentin massa les converses dels espais comuns. Els que em coneixeu ja sabeu que sóc de tamany gran per la qual cosa vaig trobar un xic petites les "camaratas" i algun dels banys però com sempre això és molt personal... Res millor que conèixer les opinions d'altres visitants gràcies a Booking o Tripadvisor per acabar de fer-se una idea.

Al seu voltant podeu trobar des de restaurants i bars a tavernes típiques o des dels miradors i terrasses a passejades pel riu, per la qual cosa no tindreu problema per trobar llocs on menjar o fer un cafè, així com per gaudir de qualsevol oferta d'oci diürn o nocturn de la ciutat.

Podeu fer la reserva en aquest enllaç i per més informació podeu visitar la web de l'alberg. Per últim us volia convidar a conèixer la resta de recomacions d'allotjament ja publicades en aquesta guia:  l'hotel As Janelas Verdes (4*) o la Pensão Londres (1*)


I recordar-vos que a Lisboa podeu trobar 364 hotels amb el cercador de Booking que us ofereix més de dos mil cinc-cents a tot Portugal.

També podeu consultar molts més hotels a l'apartat d'allotjament de El Bloc dels Viatges, on trobareu altres companyies i cercadors com eDreams, Destinia, Hotel.info, Rumbo, Hoteles.com,Atrapalo, Budgetplaces, Lastminute, Agoda, Expedia, Tripadvisor, Hotelius, Hotelopia, Trivago, Logitravel, Hotelplease o HotelClub. I si voleu hotels "selectes" teniu a Prestigia.


Mostra un mapa més gran


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...