Contacte i +

El Bloc dels Viatges ha creat la col·lecció de guies de viatge "Amb destinació al... Món" que edita actualment les següents guies de viatge:Núm.1 - AMSTERDAM. Aquesta guia és una selecció personal de les visites imprescindibles: El Museu Van Gogh, el Mercat de les flors o Bloemenmarkt, la plaça Dam, Begijnhof i Prinsengracht, el "Canal del Príncep", que s'acompanyen d'un recull d'informacions pràctiques sobre allotjament, vols, transport, visites, museus, cultura i art, oficines de turisme, guies, música, videos, etc. i temes d'actualitat, a més d'una selecció de les millors entrades sobre la ciutat publicades a la Catosfera Viatgera. Periòdicament es publiquen noves entrades amb consells i novetats per fer que l'estada a Amsterdam sigui inolvidable.


Núm. 2 - LISBOA. Aquesta guia és una selecció personal de les visites imprescindibles: el tramvia 28, el Largo do Carmo, Belém i voltants,  prendre un cafè a A Brasileira i descobrir algunes botigues de somni (úniques a Lisboa) i molt més...


 Núm. 3 - SAMARCANDA. Aquesta guia és una selecció personal de les visites imprescindibles: El Mausoleu Gur e Amir, Shahr-i-Zindah , la plaça del Registan, l'Observatori astronòmic Gurkhani Zij i l'experiència de sopar en una casa particular, i molta més informació...

Les guies tenen un format de bloc. Això,  permet actualitzar-les continuament, afegir noves informacions, modificar errors, facilitar la participació i l'intercanvi entre els viatgers i sobre tot, disposar d'un espai on conviuen informació i actualitat. Espero que us agradi !

Totes les destinacions de les Guies de El Bloc dels Viatges són una tria personal (i per tant, totalment subjectiva), una mostra d'aquelles poblacions d'arreu del món que he visitat i on he descobert llocs "especials" que vull compartir.
Contacte:

Si em voleu ajudar amb les vostres recomanacions o informacions sobre blocs, transports, llocs a visitar, allotjament, etc. us estaré molt agraït si m'escriviu a info@viatgealorient.cat

Si sou una empresa o particular vinculats al món dels viatges i/o el turisme i us voleu anunciar em podeu escriure a info@viatgealorient.cat on us informaré de bon grat de les condicions.


I per últim, si voleu saber més de El Bloc dels Viatges podeu visitar la web El Bloc dels Viatges on després de més de 10 anys trobareu més de 1.600 entrades dedicades a diaris, blocs, webs, articles i llibres de viatges en català.

I per més informació sobre Àsia Central, la Ruta de la Seda, els meus viatges, llibres i escrits podeu visitar Viatge a l'Orient on també trobareu una àmplia selecció de contes i llegendes d'Àsia. Moltes gràcies i Bons viatges !!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...