dimecres, 22 de maig del 2013

Lux, el club de John Malkovich

Lux o Lux Frágil és un d'aquells llocs de la nit lisboeta que ja f força anys que està en boca dels locals i especialment dels turistes... Anècdotes sobre els controls a la porta, l'impossibilitat de comprendre els codis d'accés, les llargues cues, la sala buida o els costos d'entrada les podeu trobar en molts fòrums i de ben segur que no serà fins que ho intenteu que podreu fer-vos la vostra pròpia idea...


El que ningú podrà negar és que pels amants del clubbing una de les millors experiències a Lisboa es poder trobar-se en el seu interior i gaudir una nit i matinada amb la seva música i ambient... Lux és en part propietat de l'actor John Malkovich i des de la seva obertura és un dels locals més de moda (sobretot pel que fa a la decoració d'interiors) de tot Europa. Amb un interior espaiós decorat amb mobles funky i retro, els millors DJs punxen música a la planta baixa en una pista de ball frenètica, mentre que l'últim pis té un ambient més relaxat, amb una banda sonora alternativa.

Un balcó dóna la volta a l'edifici i amb vista sobre el riu, mentre que una terrassa al terrat és un gran lloc per veure sortir el sol a la matinada. Com cal suposar, molt concorregut els caps de setmana, de manera que la selecció dels porters és molt selectiva i toca fer llargues cues en aquests dies.



De ben segur que no sóc el primer que l'anomenaré com el club de Lisboa per excel·lència.


+ Informació:
- Pàgina web de Lux amb horaris, actuacions i altres informacions i l'adreça: Avenida Infante D. Enrique, Armazém A (Cais da Pedra a Sta. Apolónia)
- Altres clubs de nit a Lisboa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...