dilluns, 2 de setembre del 2013

Festa do Avante 2013: 6, 7 i 8 de setembre

La Festa do Avante arriba aquest any a la seva 37a edició, que es celebrarà els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2013 a la Quinta da Atalaia (Amora, Seixal) amb més força que mai. La festa i la reivindicació social i política es donen de la mà en els seus 10 escenaris i en les centenars d'activitats que tenen lloc: música, debats, cinema, esport, teatre o literatura durant tres dies i que aquest any dedica un espai d'homenatge a Álvaro Cunhal, el que fou secretari general del Partit Comunista Portuguès entre 1961 i 1992, amb una exposició sobre la seva figura, un concert simfònic, representacions teatrals, activitats plàstiques o el passi de la pel·licula "Cinco Dias, Cinco Noites".

Res millor que visitar la seva web i consultar el programa per poder gaudir d'un inici de setembre ben interessant... Per les novetats també podeu visitar el seu facebook.
Us deixo amb un vídeo amb alguns dels artistes participants a la Festa do Avante i un parell de vídeos d'alguns d'aquests artistes que més m'agraden i que podeu trobar en aquest festival, com António Zambrujo, Maíra Freitas o Primitive Reason.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...