dimecres, 30 d’abril del 2014

Hotels a Lisboa (4): Hotel Sana Malhoa


Una nova recomanació per gaudir de Lisboa, avui un allotjament de quatre estrelles, l'Hotel Sana Malhoa que es troba a l'Avinguda José Malhoa, 8 (a cinc minuts caminant del metro de Praça de Espanha o a uns deu-quinze minuts de la parada de tren de Sete Rios i en cotxe a quinze minuts de l'aeroport), una zona de negocis de Lisboa i per tant allunyat del centre, per la qual cosa si es busca tranquilitat és un molt bon lloc.


Hotel modern de 185 àmplies habitacions, ben decorades i agradables, ben cuidat i net, i amb un personal molt amable i atent. Disposa d'un petit spa equipat amb un bany turc, una sauna i amb servei de massatges. L'esmorzar és abundant i variat. Com gran part dels hotels d'aquesta categoria és difícil trobar gaires inconvenients, ja que tots els seus serveis estan força bé, tant en l'apartat de restauració com el de confort o les instal·lacions (amb un menjador amb grans finestrals i un altre a l'aire lliure), així que, i amb la voluntat de trobar algun defecte en la qualitat-preu, i essent una opció d'allotjament que recomano, únicament trobo que es troba un pèl allunyat del centre cultural i social de la ciutat i al seu voltant només es poden trobar alguns altres hotels amb els respectius restaurants o cafeteries i al vespre es pot trobar a faltar l'encís de la vida nocturna lisboeta...


Podeu fer la reserva en aquest enllaç i per últim us volia convidar a conèixer la resta de recomacions d'allotjament ja publicades en aquesta guia:  l'hotel As Janelas Verdes (4*), l'alberg Passport Lisbon Hostel o la Pensão Londres (1*)


Mostra un mapa més gran

I recordar-vos que a Lisboa podeu trobar 381 hotels amb el cercador de Booking que us ofereix més de dos mil cinc-cents a tot Portugal.

També podeu consultar molts més hotels a l'apartat d'allotjament de El Bloc dels Viatges, on trobareu altres companyies i cercadors com eDreams, Destinia, Hotel.info, Rumbo, Hoteles.com,Atrapalo, Budgetplaces, Lastminute, Agoda, Expedia, Tripadvisor, Hotelius, Hotelopia, Trivago, Logitravel, Hotelplease o HotelClub. I si voleu hotels "selectes" teniu a Prestigia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...