dilluns, 21 de maig del 2012

Enamorat de Lisboa


És tan simple com aquesta pregunta i la seva resposta: Si no visquessis  a Barcelona on viuries...? i no puc estar-me de dir amb totes les lletres i amb una rialla, Lisboa !!! 

Ja fa prous anys que el meu enamorament amb Lisboa és sincer, fins l'extrem que no fa gaires anys vaig estar a punt, a punt, de marxar a viure a la ciutat blanca... qui sap si en un futur proper el destí em portarà a caminar pels seus carrers mentre observo els colors de la tardor i la calidesa de la seva gent.

Des del naixement de El Blocs dels Viatges, centenars d'històries han omplert les seves pàgines i prop de mil blocaires han explicat i mostrat la bellesa i la passió dels viatges...  compartir, estimar, somiar amb nous viatges i descobriments és la raó d'existir d'aquest bloc.

Avui amb aquesta entrada i amb  el mateix esperit de El Blocs dels Viatges vull iniciar aquest nou bloc com una nou espai, una guia, on mostrar-vos aquest amor per Lisboa...

Per això, us vull convidar a acompanyar-me i especialment a acompanyar a altres viatgers i viatgeres (amb els seus blocs) en la seva visita a Lisboa... Aquí trobareu les seves experiències, consells i recomanacions i algunes de les visites que penso que val la pena fer a aquest fascinant ciutat... Bon viatge !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...