dimecres, 31 d’octubre del 2012

Una recomanació: Cabelleireiro Campos


Avui us volia recomanar un interessant article de Roda el món i torna al Born dedicat a "Cabelleireiro Campos", una visita imprescindible que podeu trobar al Chiado:

"Lisboa. Al barri de Chiado, molt a prop de la mítica i fotografiada estàtua de Fernando Pessoa, i del cafè La Brasileira, tocant a la concorreguda i comercial Rua Garrett, hi trobem la barberia més antiga de Portugal i probablement la més antiga d’Europa que, sorprenentment, encara està en funcionament!

Sobre les portes d’entrada, les paraules “Cabelleireriro Campos” (en lloc de cabeleireiro) en portuguès antic, ens porten a l’any 1886, quan el lisboeta José Augusto de Campos va inaugurar la barberia. Ja han passat 126 anys i encara es conserva el mobiliari del segle XIX; les mateixes cadires que el primer dia, estris per tallar cabells i perfilar barbes centenaris, una màquina engomadora, una bona col·lecció d’envasos de locions d’Aqua Velva o Floïd, els antics aplicadors de la il·luminació a gas, raspalls i altres articles propis d’una barberia de dos segles enrere..." llegir més.

I si voleu veure més imatges podeu visitar aquest àlbum de Fernando Garcia, l'àlbum del bloc Lisboa SOS o el tauler de Pinterest de El Bloc dels Viatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...