dimecres, 7 de novembre del 2012

Inaugurat el Lisboa Story Centre – Memórias da Cidade

El passat mes de setembre va tenir lloc l'inauguració del Lisboa Story Centre – Memórias da Cidade en el Terreiro do Paço, una nova atracció turística i cultural de la capital portuguesa que ofereix informació sobre l'evolució de la ciutat des de la seva fundació fins als nostres dies.

Una gran part de la Plaça del Comerç ha estat reservada per a aquest espai que compta la història de Lisboa, i que organitzada cronològicament presenta, d'una manera lúdica i interactiva, els principals esdeveniments i personalitats que han donat forma a la ciutat a través del temps, destacant cinc dels episodis més dramàtics, dividit en sis espais.

El primer espai està dedicat a descobrir els mites i els fets dels primers habitants de la capital portuguesa; el segon,  posa en relleu la "ciutat global" com a resultat dels descobriments; una tercera àrea està dedicada al terratrèmol de 1755, seguit per una quarta àrea dedicada a la " Lisboa Pombalina", la ciutat vanguardista reinventada pel Marquès de Pombal. Ja que l'eix bàsic de la reconstrucció de la ciutat es va fer a la Praça do Comércio, on es troba aquest museu, un cinquè espai parla de la història i de la vida a la plaça amb el pas del temps. Finalment, una altra àrea mostra altres aspectes generals de la ciutat. En resum, 60 minuts d'un viatge en el temps i en l'espai, amb la presentació de relats i escenaris dramàtics fidels a l'època.

+ info:
- Turismo de Lisboa: Lisboa Story Centre 
- Article i video sobre l'inauguració de Lisboa Story Centre 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...