dimecres, 13 de març del 2013

Restaurant Lisboa a Barcelona

Si voleu començar a tastar una mica de Portugal i de la ciutat de Lisboa abans de marxar de viatge, res millor que una visita a un dels pocs restaurants portuguesos de Barcelona, el restaurant Lisboa, situat a l'Eixample, en concret al carrer Comte Borrell, 145.

Regentat per un matrimoni portuguès, Luisa i José Luis, l'autèntic restaurant portuguès "Lisboa" ens ofereix una molt bona cuina on l'especialitat són les diferents receptes de l'ingredient estrella de la gastronomia portuguesa: el bacallà.


Alguns dels plats que ens recomana la Revista Ambigú son: Bacallà amb pastanaga i formatge gratinat (famós bacalhau espiritual), el bacallà amb llagostins gratinat (bacalhau à Lisboa com camarão), i els famosos bunyols de bacallà (pastéis de bacalhau), són les seves especialitats destacades. A més, es recomana com entrants la amanida de mongetes pintes negres amb tonyina (salada de feijão Frade com atum), els les crestes de garrí (rissóis de Leitão) i la crema de marisc (creme de marisc). Altres especialitats de la casa són, el pop rostit al forn amb patates (pols à lagareiro), l'arròs de rap amb llagostins de la costa atlàntica (arròs de tamborí com gamba dóna costa atlantica), el porc marinat en vi blanc amb cloïsses i patates fregides (carn de porco à alentejana) i l'arròs amb ànec al forn (arròs d'ànec à portuguesa).

Per finalitzar la vetllada, és imprescindible demanar unes postres com els pastissos de Belém, el pastís de pastanaga amb taronja o el púding Molotov. El restaurant compta amb una àmplia carta de més de cinquanta varietats de vins i cerveses de tot el territori portuguès. Així mateix, es destaquen els licors: Ginginha, licor Beirão, i els "Vinhos do Porto".

Per als amants de la cultura portuguesa, el Restaurant Lisboa organitza puntualment sessions de fado en directe i s'ha convertit en un punt d'informació de la vida portuguesa a la ciutat catalana. Podeu consultar el seu bloc (una mica desactualitzat) o el seu facebook (molt més al dia) per tenir més informació del restaurant i de les activitats.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...